4 skjermer

TV 2 Play er tilgjengelig på en rekke forskjellige plattformer. Nå kan du oppgradere abonnementet slik at du kan se på inntil 4 skjermer samtidig.

Alle abonnement har i utgangspunktet 1 skjerm om gangen inkludert. Når du kjøper abonnement, kan du velge 4 skjermer som et ekstraprodukt. For å oppgradere ditt eksisterende abonnement, kan du gå til Konto-siden din.

Vi tilbyr 4 skjermer for følgende abonnementer:

Nyheter

1 skjerm: 99,-/mnd eller 990,-/år
4 skjermer: 119,-/mnd eller 1190,-/år

Film og serier

1 skjerm: 129,-/mnd eller 1290,-/år
4 skjermer: 159,-/mnd eller 1590,-/år

Sport, film og serier

1 skjerm: 179,-/mnd eller 1790,-/år
4 skjermer (med unntak av fotball*): 209,-/mnd eller 2090,-/år

Total

4 skjermer inkludert (med unntak av fotball*)

*Premier League kan sees på 1 skjerm samtidig. Årsaken til dette er rettighetsbegrensninger.

Hvordan får jeg sett på flere skjermer?

Når du har kjøpt ekstraproduktet, kan du umiddelbart se på 4 skjermer samtidig.

Obs! Det kan være du må logge inn på nytt, eller kjøre omstart på enhetene du bruker for å aktivere funksjonen.

Eksempel på bruk er at du på ulike enheter samtidig kan spille av film, serie, fotball, og sjakk - alt for kun kr 30 ekstra per måned (kr 20 for Nyheter). Du kan logge inn på TV 2 Play via vår app eller nettside.

Her kan du se hvilke plattformer vi er tilgjengelig på.

4 skjermer er et abonnementstillegg. Du logger inn med samme brukernavn og passord på de enhetene man ønsker å benytte. Med fordel kan du opprette ulike profiler.

Er det bindingstid?

Det er ingen bindingstid for 4 skjermer. Om du ønsker å endre tilbake til ditt ordinære abonnement med én strøm, så kan dette gjøres via din Konto-side. Du beholder 4 skjermer ut perioden du har betalt for, og endringen vil dermed skje ved neste fornyelse.

Jeg har Premier League og sport-abonnement. Hvorfor får jeg ikke 4 skjermer?

Grunnet rettighetsbegrensninger vil ikke Premier League være inkludert i vårt abonnementstillegg 4 skjermer. 4 skjermer tilbys ikke for abonnementet Premium fotball og sport, da månedspris/årspris ville blitt det samme som for Total-abonnementet. Vi anbefaler heller å oppgradere til Total, hvor 4 skjermer er inkludert. Med Total får du tilgang til alt vårt underholdningsinnhold, som tillegg til all sport (med unntak av fotball).

Logge ut alle enheter

Du kan logge ut alle enheter fra din bruker. Mer informasjon finner du i vår hjelpeartikkel om utlogging.

Antall enheter

Enhetsregistrering er ikke relatert til samtidig avspilling, men hvor mange enheter som brukes totalt til å se Premier League. Du kan lese mer om antall enheter i egen artikkel.