Bli kunde hos TV 2 Play

TV 2 Play tilbyr et svært bredt spekter av innhold. Med oss får du tilgang til TV 2 sitt innhold, samt tusenvis av film- og serietitler, og et enormt sportstilbud. For å få tilgang hos oss, kan du velge mellom 7 forskjellige abonnementspakker.

Pakkene er tilrettelagt for om du har interesse for underholdning, sport, eller begge deler. Det er hovedsakelig sporten som deles opp til ulike pakker og priser. Pakkene med navnet "film og serier", samt Total, inkluderer hele vårt underholdningsunivers.

Første gang du skal bruke TV 2 Play, må du registrere deg på tv2play.no. Dette gjøres via nettleser på mobil, nettbrett, eller PC/Mac. På vår nettside registrerer du en brukerkonto, og et abonnement.

Du kan lese mer om innlogging, profiler, enheter, og samtidig bruk av abonnementet i egen artikkel her.

Våre pakker

Her kan du se en oversikt over prisene på våre pakker og hva som inkluderes.

Du kan også lese mer spesifikt om hvilken sport som er inkludert i de ulike sportpakkene her.

Betaling

Den primære betalingsløsningen på TV 2 Play er med bankkort. Informasjon om betaling av abonnement finner du her.

Tilgang

Du får tilgang umiddelbart etter at du har fullført kjøp og får bekreftelse via nettsiden. Ofte stilte spørsmål om å få tilgang, finner du i vår artikkel her.

Vi er tilgjengelig via app på en rekke enheter. Du kan lese mer om hvilke enheter vi er tilgjengelig på her.

Tilgjengelighet

Med alle våre abonnementer, kan du se alt vårt innhold hvor og når som helst i hele EU/EØS. Med andre ord kan du strømme vårt innhold på hytten, i bilen, og i Spania - akkurat slik som hjemme.

Les mer om å bruke TV 2 Play utenfor hjemmet her.