Praktisk info om abonnementene

TV 2 Play tilbyr et svært bredt spekter av innhold, og vi tilbyr 7 forskjellige pakker. Pakkene er tilrettelagt for om man har interesse for underholdning, sport, eller begge deler.

Første gang man skal bruke TV 2 Play, må man registrere seg på tv2play.no. Der registrerer man en brukerkonto, og eventuelt et abonnement. Klikk her for å gå til oversikt over våre pakker.

Bruk og deling av abonnement

Innlogging

Du kan logge inn på så mange enheter du ønsker. Det er begrensninger først når det kommer til avspilling og samtidig avspilling. Husk at brukernavn og passord er personlig, og at man selv er ansvarlig for kontoopplysninger og bruk.

Samtidig bruk

Alle abonnementer inkluderer at man kan spille av på 1 skjerm om gangen, mens abonnementet Total eller tilleggsproduktet 4 skjermer tillater opp til 4 skjermer samtidig. Unntaket er fotball, som man uansett kan se på 1 skjerm av gangen. Se gjerne vår artikkel om samtidig bruk og 4 skjermer., eller gå til vår artikkel om å logge ut alle enheter.

Enhetsregistrering

Registrerte enheter gjelder avspilling av Premier League, og er tilknyttet rettigheter til dette innholdet. Les mer i egen artikkel.

Profiler

Ved deling av abonnementet, kan man opprette flere profiler slik at man ivaretar egen historikk og favoritter. Les mer om profiler i egen artikkel her.

Betaling

Vi tilbyr betaling via bankkort, og aksepterer norsk Visa eller MasterCard. Mer om betalingsmåte finner du her.

Abonnementet forskuddsbetales, og løper med automatisk fornyelse inntil oppsigelse. Egne abonnementsvilkår opplyses i kjøpsflyt og på kvittering som tilsendes til registrert e-post etter fullført kjøp.

Man kan velge om man ønsker å betale månedlig, eller årlig. Ved å betale èn gang per år, vil man få en kvantumsrabatt som gir 12 måneder tilgang for prisen av 10 måneder.

Tilgang

Man får tilgang umiddelbart etter at man har fullført kjøp og får bekreftelse via nettsiden. Kvittering skal mottas på registrert e-post i løpet av kort tid. Vi er tilgjengelig på en rekke plattformer, og første gang man skal benytte TV 2 Play på en ny enhet, må man logge inn med brukernavn og passord for at TV 2 Play skal identifisere bruker og tilgang.

Vi er tilgjengelig via app på en rekke enheter. Klikk her for å lese om hvordan du kan få TV 2 Play på din TV-skjerm.

Vi tilbyr TV 2 Play-appen på følgende enheter:

• Nettbrett og mobil for iOS (iPad, iPhone)
  • Nettbrett og mobil for Android (f. eks. Samsung, Sony)
  • Apple TV
  • Samsung Smart TV
  • LG Smart TV
  • Android TV (f. eks. Sony, Philips, m.fl.)
  • Via Chromecast

For web (Mac, PC) er vi tilgjengelig via vår hjemmeside tv2play.no. Vi anbefaler å benytte nyeste versjoner av nettleserne Chrome, Firefox eller Safari.

Tilgjengelighet

Med alle våre abonnementer, kan du se alt vårt innhold hvor og når som helst i hele EU/EØS. Med andre ord kan du strømme vårt innhold på hytten, i bilen, og i Spania - akkurat slik som hjemme.

For at TV 2 Play skal fungere som normalt, må tjenesten kunne lokalisere og plassere brukeren i EU/EØS. Enkelte nettverk, slik som hoteller, flyplasser, bedrifters nettverk, og bedrifters enheter, har sperrer eller kobler til servere i andre land. Dette kan skape geografisk blokkering som gjør at ikke TV 2 Play får plassert brukeren. Mer om å bruke TV 2 Play i utlandet, kan du lese her.

Våre pakker

Her kan du se en oversikt over prisene på våre pakker. og hva de inneholder.