TV 2 Play via Allente

TV 2 Play er nå tilgjengelig via Allente!

Om du er kunde hos dem, kan du kjøpe tilgang til TV 2 Play som et tilleggsprodukt.

Få tilgang

Tilgang må kjøpes via Allente sine nettsider. Du logger inn på din konto hos dem, og aktiverer tilgang.

Har du eksisterende abonnement på TV 2 Play, må dette være avsluttet og utløpt før tilgang kjøpes via Allente.

Tilgangen som tilbys er følgende:

• Film og serier Måned, som inkluderer all underholdning på TV 2 Play

Inkludert i pakken er funksjonalitet for å se innhold på 1 skjerm av gangen. Du kan oppgradere til tilleggsproduktet 4 skjermer, og dette gjøres via din konto på TV 2 Play.

Registrering og sammenkobling av konti

Du registrerer en konto hos Allente.

Om du allerede har en konto registrert hos TV 2 Play, må du koble kontoene. Dette gjøres via Allente sine nettsider.

Om det er registrert forskjellig e-postadresse hos Allente og TV 2 Play, vil Allente opprette nytt abonnement på TV 2 Play på e-postadressen registrert hos Allente. Vær obs på at dette kan føre til aktivt abonnement på to forskjellige e-poster. Ta kontakt med oss om du er usikker på dette.

Endringene gjøres på din konto på tv2play.no.

Endring og stopp av abonnement

Ditt abonnement må stoppes hos Allente. Du kan logge inn på dine sider på allente.no, eller kontakte deres kundesenter. Det samme gjelder for angrerett.