TV 2 Play via Allente

TV 2 Play er nå tilgjengelig via Allente!

Om du er kunde hos dem, kan du kjøpe tilgang til TV 2 Play som et tilleggsprodukt.

Få tilgang

Tilgang må kjøpes via Allente sine nettsider. Du logger inn på din konto hos dem, og aktiverer tilgang.

Har du eksisterende abonnement på TV 2 Play, må dette være avsluttet og utløpt før tilgang kjøpes via Allente.

Tilgangen som tilbys er følgende:

• Film og serier Måned, som inkluderer all underholdning på TV 2 Play

Registrering og sammenkobling av konti

Du registrerer en konto hos Allente.

Om du allerede har en konto registrert hos TV 2 Play, må du koble kontoene. Dette gjøres via Allente sine nettsider.

Om det er registrert forskjellig e-postadresse hos Allente og TV 2 Play, vil Allente opprette nytt abonnement på TV 2 Play på e-postadressen registrert hos Allente. Vær obs på at dette kan føre til aktivt abonnement på to forskjellige e-poster. Ta kontakt med oss om du er usikker på dette.

Endringene gjøres på din konto på tv2play.no.

Oppgradering og endring av pakke

Inkludert i pakken er funksjonalitet for å se innhold på 1 skjerm av gangen. Du kan oppgradere til tilleggsproduktet 4 skjermer, og dette gjøres via play.tv2.no/allente.

Du kan endre ditt abonnement til følgende pakker:

• 4 skjermer (tillegg til Film og serier)
  • Sport, film og serier
  • Total

Tilleggsproduktet 4 skjermer kan avsluttes via TV 2 Play.

Stopp av abonnement

Ditt abonnement må stoppes hos Allente. Du kan logge inn på dine sider på allente.no, eller kontakte deres kundesenter. Det samme gjelder for angrerett.