TV 2 Play på Altibox

På siste TV-dekoder fra Altibox finner du TV 2 Play-appen under Strømmetjenester 👇

Finner du ikke appen, kan det være lurt å ta kontakt med Altibox for å sjekke om du har nyeste dekoder. Altibox kan kontaktes her.

Slik bestiller du TV 2 Play på Altibox

Du kan kun bestille Film og Serier via nettleser og Mine Sider på Altibox👇

Det er ikke mulig å bestille abonnement eller administrere abonnement i Altibox-appen.

Du kan oppgradere til Sport, film og serier, 4 skjermer og Total.

Allerede bruker på TV 2 Play?

Har du allerede brukerkonto og/eller abonnement på TV 2 Play, så kan du bruke appen og logge deg inn som vanlig. Betalingsmetode vil ikke endres på.

Appen vil være den samme som på Android TV og Samsung 2020 modeller.

Opplever du problemer eller feil med tjenesten? Kontakt TV 2 kundesupport her.