TV 2 Play på Altibox

På siste TV-dekoder fra Altibox finner du TV 2 Play-appen under Strømmetjenester 👇

Finner du ikke appen, kan det være lurt å ta kontakt med Altibox for å sjekke om du har nyeste dekoder. Altibox kan kontaktes her.

Slik bestiller du TV 2 Play på Altibox

Du kan kun bestille Film og Serier via nettleser, altså på hjemmesiden Altibox.no. Gå til Mine Sider 👇

Det er ikke mulig å bestille abonnement i Altibox-appen, dette må gjøres via nettsiden.

Oppgradering og endring av pakke

Inkludert i pakken er funksjonalitet for å se innhold på 1 skjerm av gangen. Du kan oppgradere til tilleggsproduktet 4 skjermer, og dette gjøres via play.tv2.no/altibox.

Du kan endre ditt abonnement til følgende pakker:

• 4 skjermer (tillegg til Film og serier)
  • Sport, film og serier
  • Total

Tilleggsproduktet 4 skjermer kan avsluttes via TV 2 Play.

Allerede bruker på TV 2 Play?

Har du allerede brukerkonto og/eller abonnement på TV 2 Play, så kan du bruke appen og logge deg inn som vanlig. Betalingsmetode vil ikke endres på.

Appen vil være den samme som på Android TV og Samsung 2020 modeller.

Opplever du problemer eller feil med tjenesten? Kontakt TV 2 kundesupport her.