Bruk og deling av abonnement på TV 2 Play

Innlogging

Du kan logge inn på så mange enheter du ønsker. Det er begrensninger først når det kommer til avspilling og samtidig avspilling. Husk at ditt brukernavn og passord er personlig, og at du selv er ansvarlig for kontoopplysninger og bruk.

Samtidig bruk

Alle abonnementer inkluderer at man kan spille av på 1 skjerm om gangen, mens abonnementet Total eller tilleggsproduktet 4 skjermer tillater opp til 4 skjermer samtidig. Unntaket er fotball, som man uansett kan se på 1 skjerm av gangen. Se gjerne vår artikkel om samtidig bruk og 4 skjermer., eller gå til vår artikkel om å logge ut alle enheter.

Enhetsregistrering

Registrerte enheter gjelder avspilling av Premier League, og er tilknyttet rettigheter til dette innholdet. Les mer i egen artikkel.

Profiler

Ved deling av abonnementet, kan du opprette flere profiler slik at du ivaretar egen historikk og favoritter. Les mer om profiler i egen artikkel her.