Chromecast 1. generasjon

Vi legger ned støtten for 1. generasjon Chromecast tirsdag 6. juli 2021. Det betyr at avspillinger som castes til en slik enhet ikke lenger vil fungere.

Hvorfor gjør vi dette?

Vi har relativt lav bruk av Chromecast 1. generasjon, og enheten har ikke den ytelsen som kreves for å gi en god brukeropplevelse. Ettersom mange av våre kunder også har TV-modeller med innebygd app (Samsung, LG 2016-2021), Android TV (Sony, Philips, TCL) eller bokser fra TV-distributørene har vi også mulighet til å tilby tjenesten vår gjennom flere andre plattformer.

Vi ønsker å gi en moderne og god strømmeopplevelse for våre kunder og for å gå videre med ny teknologi må vi også gi slipp på noen av våre eldre enheter. Chromecast 1. generasjon ble tatt ut av markedet for 6 år siden, og inneholder dessverre ikke kraftig nok maskinvare til å gi en god strømmeopplevelse i 2021.