Sende innhold til Chromecast

Støtten for 1. generajon Chromecast forsvinner 5. juli 2021. Det vil ikke lenger fungere å caste til denne enheten.

Se etter caste-symbolet i appen du bruker. Klikk på det, og velg for å sende innhold til Chromecast. På enheten du bruker kan du gå inn på videoen, og da vil du finne Chromecast-symbolet oppe i høyre hjørne. Vi støtter casting til 2. generasjon Chromecast og oppover.

Casting fungerer ikke

Hvis det ikke fungerer å caste innholdet, forsikre deg om at Chromecast er satt opp riktig. Klikk her for å lese Google sin veiledning for oppsett.