Endre passord

Du kan endre passord på to ulike måter avhengig av om du kjenner til passordet du har nå eller ikke. Dersom du ikke kjenner til passordet ditt kan du be om et nytt på e-post. Du kan endre passord på Min Play om du kjenner til passordet du har nå.

Endre passord via tilsendt e-post

Gå på nettsiden vår og trykk logg inn. Trykk på Glemt passord og skriv inn e-postadressen din. Du vil nå motta en e-post med en lenke hvor du kan endre passordet. Du vil ikke få en tilbakemelding på skjermen om e-postadressen du skriver inn ikke er registrert hos oss. Dersom du er usikker på hvilken e-postadresse du har benyttet deg av kan du ta kontakt med kundeservice og vi vil hjelpe deg videre.

Endre passord på Min Konto

Dersom du vet hvilket passord du har nå kan du endre passordet ditt på Min Play. Dette gjør du ved å logge deg inn på nettsiden, trykke på navnet ditt og Konto. Du finner Endre passord under brukeropplysninger. Det er ikke mulig å endre passord via en app.