Feilmelding ved avspilling via PC eller Mac

Under ser du et utvalg at de vanligste feilmeldingene som kan oppstå i en nettleser

STREAM_ERROR_DOWNLOAD/DECODE
Som oftest kommer denne feilmeldingen dersom din nettleser er utdatert, eller det benyttes en nettleser vi ikke har støtte for. Dersom du er på Internet Explorer, Microsoft Edge eller Safari, anbefaler vi deg å laste ned og forsøke via Google Chrome eller Mozilla Firefox.

Dersom du allerede har Google Chrome eller Mozilla Firefox - Sjekk at du er på nyeste versjon av nettleseren. Du må kanskje oppdatere din PC/Mac for å få inn siste versjon av nettleseren.
Du kan se om du har nyeste versjon ved å klikke her.

STREAM_ERROR_DRM_CLIENT_UNAVAILABLE
eller
STREAM_ERROR_DRM_OUTPUT_BLOCKED
Nettleseren mangler støtte for å spille av beskyttet innhold. TV 2 Play har kopibeskyttelse på innholdet vi har tilgjengelig, og dermed må også nettleser ha støtte for dette for at videoavspilling skal fungere.

Dersom du har Chrome:
1. Kopier og lim inn dette i adressefeltet i nettleseren: chrome://settings/content/protectedContent
2. Skru på «Allow sites to play protected content».
3. Gå tilbake til https://play.tv2.no/ og forsøk avspilling igjen.

Som oftest kan det hjelpe å oppdatere nettleseren du er på. Du kan se om du er på nyeste versjon av nettleseren din ved å trykke her.

ASSET_PLAYBACK_REQUESTED_VERSION_NOT_FOUND
Programmet eller sendingen er ikke publisert. Dersom du mener at det burde være det blir vi glade om du gir oss en tilbakemelding på dette.