Foreldrekontroll

Har du barn som ser på TV 2 Play? Da kan det være en fordel å aktivere foreldrekontroll slik at du forhindrer dem i å gjøre kjøp på TV 2 Play eller å se programmer de ikke er modne for.

Aktiver foreldrekontroll

Du aktiverer foreldrekontroll på Min konto. Logg deg inn på nettsiden vår, tv2play.no. Det er ikke mulig å legge til foreldrekontroll via en app. Velg profilnavnet ditt, velg deretter Konto og bla nedover på siden. Velg aldersgruppe i rullegardinen. Skriv inn en PIN-kode som du velger selv.

Du kan sette grense for følgende aldre:

• 6 år
  • 9 år
  • 12 år
  • 15 år
  • 18 år

Deaktiver foreldrekontroll

Du deaktiverer foreldrekontroll på Min Sumo ved å først logge inn på nettsiden vår og så trykke på profilnavnet ditt og Konto. Bla så ned på siden til du ser Foreldrekontroll.

Du deaktiverer foreldrekontroll ved å skrive PIN-koden du har valgt i feltet Oppgi Pin-Kode og så trykke på Deaktiver.

Dersom du ikke husker hvilken PIN-kode du har laget kan du tilbakestille dette ved å trykke på knappen Glemt PIN-kode. Du vil da motta en e-post med en lenke hvor du kan endre PIN-koden.