Foreldrekontroll

Har du barn som ser på TV 2 Play? Da kan det være en fordel å aktivere foreldrekontroll, som lar deg begrense tilgangen til innhold som har en aldersgrense. 🍿

For å kunne se innhold som er beskyttet av foreldrekontrollen, må du skrive inn en selvvalgt PIN-kode.

Du kan sette grense for følgende aldre:

• 6 år
  • 9 år
  • 12 år
  • 15 år
  • 18 år

Du aktiverer foreldrekontroll ved å logge på tv2play.no, og gå til Konto. Det er ikke mulig å legge til foreldrekontroll via en app.

• Velg profilnavnet ditt, velg deretter Konto, og bla nedover på siden til du finner Foreldrekontroll.
  • Velg aldersgruppe i rullegardinen.
  • Skriv inn en PIN-kode som du velger selv.

Du deaktiverer foreldrekontroll samme sted som den ble aktivert.

• Logg på tv2play.no, og gå til Konto. Det er ikke mulig å redigere foreldrekontroll via en app.
  • Velg profilnavnet ditt, velg deretter Konto og bla nedover på siden, til du ser Foreldrekontroll.
  • Velg Foreldrekontroll.
  • Skriv din kode i feltet Oppgi Pin-Kode.
  • Velg så Deaktiver.

Dersom du ikke husker hvilken PIN-kode du har laget kan du tilbakestille dette ved å logge på tv2play.no, gå til Konto, og Foreldrekontroll. Velg Glemt PIN-kode.

Du vil da motta en e-post med en lenke hvor du kan endre PIN-koden.

Alt innhold i opptak vil ha aldersgrense basert på kontrakter, internasjonale standarder, og Medietilsynets anbefalinger. Alderne som er satt for aldersgrense følger Medietilsynets retningslinjer. Tillatt for alle er laveste nivå.

Foreldrekontroll vil kreve at du taster inn kode før kjøp eller leie av film.