Fotball på TV 2 Play

TV 2 har nå sikret seg tidenes sportsrettigheter for de neste årene, med alt det beste fra fotballverden.

På TV 2 Play kan du nå få med deg det beste av internasjonal fotball!

Informasjon om Premier League finner du i egen artikkel.

Her kommer litt informasjon til de ulike fotballigaene:

UEFA Champions League

UEFA Champions League tar de største klubbene, de æra-definerende spillerne, og spillets mest spennende øyeblikk til tilskuere over hele verden som ingen annen fotballturnering på planeten!

Fra høsten, sesong 2021/2022, har vi rettigheter til å vise alle fotballkampene i UEFA Champions League. Vår avtale strekker seg foreløpig i en treårsperiode til 2024.

TV 2 Play viser alle de 138 kampene per sesong.

La Liga

Fra høsten 2021 blir det enda mer spansk fotball på TV 2. Vi har sikret oss rettighetene til samtlige 380 kamper hver sesong i en femårsavtale. Dette gjelder fra høsten 2021.

Les mer om La Liga i egen artikkel.

Fotball-EM

Sammen med NRK vil vi vise fotball-EM i 2021, EM i fotball for kvinner i England i 2022, EM i fotball for herrer i Tyskland i 2024, og i 2028. Vi er glad for å kunne videreføre samarbeidet med NRK, til publikums beste.

Mer informasjon om Euro 2020 (fotball-EM i 2021), finner du i egen artikkel her.

Fotball-VM

Sammen med NRK har vi sikret oss fotball-VM i 2022, og i 2026.

I 2022 spilles VM i Qatar. I 2026 spilles fotball-VM fra det nordamerikanske kontinent. 60 av kampene spilles i USA, 10 spilles i Mexico og 10 spilles i Canada. 48 nasjoner skal delta i mesterskapet. Det skal deles opp i 16 grupper med tre lag i hver gruppe. De to beste lagene i hver gruppe avanserer til 16-delsfinale.

UEFA Nations League/EM-kvalifisering

I tillegg til VM og EM, har TV 2 rettighetene til å vise European Qualifiers og UEFA Nations League fra 2022 til 2028.

Nations League gir flere nasjoner, deriblant Norge, en ekstra mulighet til å sikre seg plass i VM eller EM. Norges landskamper kan sees på TV 2 eller TV 2 Zebra, mens øvrige kamper fordeles på TV 2s kanaler. Samtlige kamper vises selvsagt på TV 2 Play. Totalt 284 landskamper per sesong.

Norsk fotball

Vi gleder oss uten sidestykke til å igjen vise norsk fotball hos oss!

I perioden 2023-2028 har vi sikret oss rettigheter til Eliteserien, Toppserien, NM, og 1. divisjon for kvinner og menn. Avtalen er inngått med Fotball Media. Vi har med oss NRK som samarbeidspartner på kvinnefotballen.

Norsk fotball er den største kraften i norsk idrett, og samler store deler av det norske publikum i glede, drømmer og fellesskap. Vi er både glade og ydmyke for at vi sammen med fotballen og samarbeidspartnere får mulighet til å utvikle norsk fotball fra 2023.

All informasjon om visning og tilgang vil tilgjengeliggjøres i god tid før rettighetene overtas.

4 skjermer og fotball

Fotball kan strømmes på 1 skjerm samtidig. Om du har 4 skjermer inkludert i ditt abonnement, vil du samtidig kunne se fotball på 1 skjerm, og underholdningsinnhold/annen sport på inntil 3 andre skjermer.

Les mer om 4 skjermer

Hvilke kamper vises på TV 2 Play og TV 2?

På TV 2 Play får du alle kampene som vises på TV 2s kanaler, samt en del kamper som kun vises på TV 2 Play.

På TV 2 Play kan du se utvalgte kamper i 4K-kvalitet.