Hva er inkludert i sportspakkene?

Vi har i dag fire ulike pakker på TV 2 Play som gir tilgang til Sport.
I denne artikkelen har vi samlet all sport og innhold som er inkludert i pakkene fra og med høsten 2021:

Sport, film og serier

Du har tilgang til all underholdning, film, og serier med denne pakken. Se sportspakkene her

Inkludert er også alt av sport, men med et utvalg av fotball. Gjelder i Norge og EU/EØS.

I denne pakken inkluderes direktekanalen TV 2 Sport 1. Her får du èn kamp fra Premier League, to kamper fra Champions League og èn kamp fra La Liga ukentlig. Mer om kampskjema finner du her.

Sport som er inkludert:

• Utvalg av UEFA Champions League
  • Utvalg av Premier League
  • Utvalg av La Liga
  • UEFA Nations League
  • UEFA Europa League
  • Håndball
  • Alt av sykkel
  • Fjordkraft-ligaen
  • Poker
  • Sjakk
  • Vintersport

Last ned utvalgt innhold for å se uten nettilgang.

* Inkluderte direktekanaler: TV 2, TV 2 Zebra, TV 2 Livsstil, TV 2 Nyhetskanalen, TV 2 Sport 1, TV 2 Sport 2, C More First, C More Hits, C More Stars og SF-kanalen.

Champions League, La Liga, sport, film og serier

Du har tilgang til all underholdning, film, og serier med denne pakken. Se sportspakkene her

Inkludert er også alt av sport, med unntak av Premier League og Sport Premium-kanalene. Gjelder i Norge og EU/EØS.

Sport som er inkludert:

• UEFA Champions League (alle kamper)
  • La Liga (alle kamper)
  • FIFA VM-kvalifisering
  • UEFA Nations League
  • UEFA Privatlandskamper
  • MUTV
  • Håndball
  • Sykkel
  • Norsk ishockey
  • Norsk basket
  • Norsk volleyball
  • Poker
  • Sjakk
  • Vintersport

Inkluderte direktekanaler: TV 2, TV 2 Zebra, TV 2 Livsstil, TV 2 Nyhetskanalen, TV 2 Sport 1, TV 2 Sport 2, C More First, C More Hits, C More Stars og SF-kanalen

Premium fotball og sport

(tidligere navn: Premier League og sport)

Med denne pakken har du tilgang til all sport og fotball hos oss. Se sportspakkene her

Inkludert er alt fra Premier League, Champions League, La Liga, og all annen sport som sendes på TV 2 Play. Gjelder i Norge og EU/EØS.

Du kan se utvalgte kamper i 4K. Les mer om 4K i egen artikkel her.

Nyheter og utvalgte direktekanaler* er inkludert i denne pakken, men ikke film- og serietilbudet.

Sport som er inkludert:

• Premier League
  • La Liga
  • UEFA Champions League
  • UEFA Nations League
  • UEFA Europa League
  • MUTV
  • Håndball
  • Alt av sykkel
  • Fjordkraft-ligaen
  • Poker
  • Sjakk
  • Motorsport
  • Vintersport

* Inkluderte direktekanaler: TV 2 Nyhetskanalen, TV 2 Sport 1, TV 2 Sport 2, TV 2 Sport Premium og TV 2 Sport Premium 2.

Total

Total inkluderer alt innhold på TV 2 Play. Se sportspakkene her

Med denne pakken får du et stort utvalg av serier og nye filmer hver måned. Alt av sport, nyheter, barnas favoritter og TV 2s direktekanaler* er inkludert. Gjelder i Norge og EU/EØS.

Last ned utvalgt innhold for å se uten nettilgang.

Denne pakken gir også mulighet til å spille av innhold på opptil 4 skjermer samtidig.

På grunn av rettigheter er fotball (f.eks. Premier League og Champions League) ikke inkludert i 4 skjermer.

Du kan se utvalgte fotballkamper i 4K. Dette vil vi oppdatere mer om i 4K-artiklene, som du finner her på hjelpesidene.

* Inkluderte direktekanaler: TV 2, TV 2 Zebra, TV 2 Livsstil, TV 2 Nyhetskanalen, TV 2 Sport 1, TV 2 Sport 2, TV 2 Sport Premium, TV 2 Sport Premium 2, C More First, C More Hits, C More Stars og SF-kanalen.