Hvor mange kan være innlogget?

Det kan være lett å gå seg vill i jungelen når det gjelder å logge inn på flere enheter, bruke profiler, å spille av på flere enheter, og samtidig bruk.

TV 2 Play kan brukes på en rekke forskjellige enheter.

Man kan logge inn på så mange enheter man ønsker. Du kan altså logge inn med ditt brukernavn og passord på så mange nettbrett, mobiler, PC-er, og TV-er som du ønsker.

Vi tilbyr ekstraproduktet 4 skjermer for samtidig avspilling.

Det er kunde sitt ansvar å holde orden på egne brukeropplysninger, så dersom noen uvedkommende har tilgang til din konto, anbefaler vi å logge ut alle enheter.

Du kan ha ulike profiler på TV 2 Play, for å personalisere favoritter og seing.

Avspilling og bruk for Premier League og fotball har egne regler.