Logg inn i nettleser

➡️ Spørsmål om stemming på tv2.no?

Du kan logge inn i nettleser her.

Skriv først inn din e-postadresse og velg Gå videre.

Om ikke e-postadressen er registrert, blir du sendt til å lage en ny bruker. Obs! Betaler du for et løpende abonnement eller nylig har hatt dette på TV 2 Play, har du allerede eksisterende brukerkonto. Forsøk gjerne forskjellige e-poster for å logge inn. Din brukerkonto er fortsatt aktiv om du har hatt tilgang de siste 12 måneder.

Vanlige spørsmål

Spørsmål: Jeg får feil på innlogging

Hvis du får feilmelding når du forsøker å logge inn:

• Sjekk at e-post er stavet riktig, og at det for eksempel ikke står kommategn der det skal være punktum.
  • Sjekk at passord er stavet riktig og at "Caps Lock" på tastaturet ikke er aktivert. Da blir bokstavene store.

Spørsmål: Jeg har glemt passord.

Om din e-postadresse er registrert, så er neste steg å skrive inn passord. Her får du også mulighet til å klikke på "Glemt passord", og få dette tilbakestilt.

1. For å komme til "Glemt passord", må du først skrive inn e-postadressen din og velge "Gå videre". Om du ikke husker hvilken e-postadresse du er registrert med, kan du forsøke ulike e-poster eller kontakte oss for hjelp.
  2. Klikk på "Glemt passord".
  3. Åpne e-posten fra oss, og trykk på lenken. Om du ikke har mottatt en e-post innen få minutter, så sjekk søppelpost.
  4. Skriv inn ditt nye passord og logg inn.