TV 2 Play-app for iOS

For å bruke TV 2 Play på din iPad eller iPhone, må du ha TV 2 Play-appen installert.

Her kan du få tilgang til alt innholdet på TV 2 Play, laste ned innhold til avspilling uten nettilgang, og mye mer.

Klikk her for å laste ned TV 2 Play-appen

For å kjøpe abonnement og endre ditt abonnement eller brukeropplysninger, må du inn via våre nettsider tv2play.no. Dette kan du gjøre via nettleser på din enhet.

Etter at du har registrert deg på våre nettsider, kan du åpne appen for å logge inn og se video.