Betaling via iTunes

Ved bestilling av abonnement via en Apple TV, blir det opprettet en såkalt "dummybruker". Dvs. at Apple lager et unikt brukernavn og passord for deg. Dette kan du se inne på "Min Play" i TV 2 Play-appen. For å knytte dette abonnementet til din Play-profil sånn at du kan logge inn andre steder, må du gjenopprette kjøpet fra iTunes:

1. Sjekk at du er logget inn på Apple TV med din iTunes-bruker under Innstillinger - iTunes Store.
  2. Åpne TV 2 Play-appen.
  3. Gå til Min konto, og trykk "Få tilgang".
  4. Velg "Gjenopprett iTunes-kjøp" nederst i listen.
  5. Du skal nå ha tilgang til abonnementet med din iTunes-konto.