Lei & kjøp på TV 2 Play

Vi tilbyr leie- og kjøpefilm, i tillegg til filmene du allerede har tilgang til via abonnement! Med dette får du raskere tilgang til filmer som nettopp er vist på kino, og et langt større utvalg av klassikere.
Alle titlene er samlet i kategorien Lei & Kjøp.

Ofte stilte spørsmål

Spørsmål: Må jeg ha et abonnement for å kunne leie film?

Du trenger ikke å betale for et abonnement for å kunne leie film, men du må ha en brukerkonto som kan registreres helt gratis her.

Spørsmål: Hvordan leier jeg en leiefilm?

Du leier filmen ved å trykke på knappen som dukker opp i videovinduet. Du vil da bli sendt til kjøpssiden. For mange av filmene kan du velge om du ønsker å leie eller kjøpe filmen.

For Apple TV, iPad og iPhone må filmen leies via vår nettside tv2play.no. Etter at den er leid via vår hjemmeside, vil den kunne spilles av i app. Det er ikke mulig å leie direkte i appen på Apple-enheter grunnet restriksjoner fra Apple.

Spørsmål: Hvor lenge har jeg en film som er leid?

Vi har to ulike varigheter på leie.

Kjøpefilm er din så lenge din brukerkonto ikke er slettet.

Leiefilm er tilgjengelig i opp til 30 dager, men i 48 timer fra du starter avspilling. I 48-timersvinduet kan du spille av filmen så mange ganger du ønsker.

Spørsmål: Hva koster det?

Pris for leiefilm varierer fra 19 kr til 49 kr, og for kjøpefilm koster det mellom 49 kr og 189 kr per tittel. For premiumfilmer gjelder egne priser. Prisen fremkommer på den aktuelle filmen.

Spørsmål: Hvorfor er ikke disse filmene tilgjengelig i mitt TV 2 Play-abonnement?

Rettighetsperioden for filmer fungerer på den måten at filmene først er tilgjengelig for langtidsleie eller kjøp. Etter en tid blir et stort utvalg av disse tilgjengelig som en del av abonnement for strømmetjenester som TV 2 Play. Dermed får du tilgang til langt flere, og ferske, filmer enn det vi kan ha tilgjengelig via abonnement.

Spørsmål: Hvor kan jeg se hvilke filmer jeg har leid?

Nylig leide og kjøpte filmer dukker opp på forsiden i din TV 2 Play-app og på tv2play.no. Du finner alle dine filmer på din Konto-side og i kategorien Lei & Kjøp.

Spørsmål: Har jeg angrerett?

Angreretten gjelder ikke for enkeltkjøp.