Leiefilm på TV 2 Play

Vi har nå lansert funksjonalitet for leiefilm på TV 2 Play, i tillegg til filmene du allerede har tilgang til gjennom abonnement! Dette åpner dette for at du raskere vil få tilgang til filmer som nettopp er vist på kino.

Det ligger nå ute et utvalg filmer som kan leies, og dette kommer på sikt til å bli utvidet med flere filmer og med mer funksjonalitet. Du finner oversikt over hvilke filmer som kan leies under kategorien leiefilm.

For Apple TV, iPad og iPhone må filmen leies via nettleser, altså tv2play.no. Etter at den er leid via vår hjemmeside, vil den kunne spilles av i app. Det er ikke mulig å leie direkte i appen på Apple-enheter grunnet restriksjoner fra Apple.

Filmer som kan leies er merket med "Leie".

Ofte stilte spørsmål

Spørsmål: Må jeg ha et abonnement for å kunne leie film?

Svar: Du trenger ikke å betale for et abonnement for å kunne leie film, det du trenger en brukerkonto som kan registreres helt gratis her.

Spørsmål: Hvordan leier man en leiefilm?

Svar: Du leier filmen ved å trykke på knappen som dukker opp i videovinduet. Du vil da bli sendt til kjøpssiden, og vil få opplyst at leieperioden starter fra du kjøper tilgangen.

Spørsmål: Hvor lenge leier man en film?

Svar: Vi har to ulike varigheter på leie. De nyeste filmene har en varighet på 12 måneder, mens resten av filmene har et leievindu på 48 timer.

Spørsmål: Hva koster det?

Svar: Korttidsleie koster foreløpig kr 49,- og langtidsleie koster kr 139,-

Spørsmål: Hvorfor er ikke disse filmene tilgjengelig i mitt TV 2 Play-abonnement?

Svar: Rettighetsperiodene for filmer fungerer på den måten at filmene først er tilgjengelig for langtidsleie/kjøp, deretter korttidsleie og etter det kommer de til strømmetjenester som TV 2 Play. Mange av leiefilmene vil etter hvert også bli tilgjengelig for våre abonnenter.

Spørsmål: Hvor kan man se hvilke filmer en har leid?

Svar: I nettleser på mobil/nettbrett/datamaskin vil man få oversikt over filmene man har leid under Konto. Du vil også kunne se dine leiefilmer på Leiefilm-siden her .

Spørsmål: Har jeg angrerett?

Svar: Angreretten gjelder ikke for enkeltkjøp.