Logg inn på nettbrett og mobil

Denne artikkel gir veiledning til hvordan du kan logge inn og ut på ditt nettbrett og mobil.

Vi har app for iOS (iPhone og iPad), og Android (Samsung, Sony, m.fl.).

Logg inn på iPhone og iPad

Du kan trykke to steder for å komme til Konto-siden. Enten ved å gå helt oppe til høyre og trykke på menneskeikonet, eller via Mer nede i høyre hjørnet. Velg så Logg inn, og skriv ditt brukernavn og passord.

Logg inn på Android-enheter

Gå til Konto-siden ved å trykke på menneskeikonet helt oppe til høyre. Velg så Logg inn, og skriv ditt brukernavn og passord.

Logg ut via nettbrett og mobil

Fremgangsmåte er lik for nettbrett og mobil.

1. Trykk på det runde ikonet med bokstav i. Farge og bokstav avhenger av hvilket navn det er på profilen.

2. Velg "Logg ut", nederst på siden.