Sport og MyGame

Gjennom et strategisk samarbeid med det nystartede selskapet My Game, skal det produseres og strømmes landslags-, elite-, og breddekamper i et omfang som aldri tidligere har vært gjennomført.

Fra høsten 2021 starter eventyret. Vi vil fortløpende komme tilbake med mer informasjon om visning og tilgang.

Innebandy

Norges Bandyforbund og TV 2 har inngått en langsiktig medieavtale som gir bred eksponering av norsk innebandy i årene som kommer.

Avtalen strekker seg over seks år (fra 2021), med en opsjon på ytterligere fire år for toppidrett og en tiårsavtale med den nye plattformen MyGame som skal dekke bredden.

Avtalen innebærer også at ti eliteseriekamper, NM-finaler og alle landskamper skal sendes på lineær-TV hos TV 2, og alle eliteseriekamper vil etterhvert være mulig å streame på TV 2 Play.

Håndball

Avtalen med Norges Håndballforbund gir eksklusiv visningsrett av både elite- og breddekamper fram til 2030. Avtalen gjelder fra sesongen 2022/2023, og streker seg til 2029/2030.

Automatiserte og intelligente kameraløsninger vil gjøre det mulig å strømme mange tusen kamper i året. Det skal gi økt oppmerksomhet og nye inntektsmuligheter for bredden og grasrota i norsk idrett.

Norsk ishockey

Norges Ishockeyforbund, TV 2 og MyGame har inngått avtale en som gir eksklusiv visningsrett av både elite- og breddekamper for begge kjønn, frem til 2030.

Norsk basketball

Fra sesongen 2021/2022, har TV 2 og MyGame sikret oss rettigheter til visning av norsk basket i en seksårsavtale.

På TV 2 Play vil alle BLNO-kamper vises, og på TV 2 Sport 2 vil det vises minimum åtte utvalgte kamper per sesong. Dette vil for eksempel være sluttspillkamper og landskamper.

Volleyball

TV 2 har inngått en langsiktig avtale med Norges Volleyballforbund.

Vi planlegger å starte strømming av livekamper fra utvalgte arenaer våren 2022.

TV 2 skal sende A-landskamper i Norge og Eliteserien (Mizunoligaen) for herrer og kvinner. Minimum åtte kamper per sesong vil bli sendt på TV 2 Sport 2, mens alle kampene i Mizunoligaen vil bli tilgjengelig live på TV 2 Play.