Laste ned programmer offline

I TV 2 Play sin app for iPhone, iPad og Android kan du laste ned utvalgte programmer og se dem uten nettilgang. Du kan laste ned appen til iOS her, og appen til Android her.

Det er ikke mulig å laste ned programmer offline om du har abonnementet Film og Serier med reklame. Vi anbefaler at du velger et annet abonnement om du ønsker å benytte deg av denne funksjonen.

Hvor laster jeg ned innhold?

I TV 2 Play-appen for iOS og Android ligger det et ikon på høyre side av videolisten på alle videoer som kan lastes ned.

Hva kan jeg laste ned?

TV 2 sitt egenproduserte innhold, samt serier og filmer der vi har rettigheter til å tilby nedlasting.

Hvordan finner jeg programmer jeg kan laste ned?

Under fanene «Serier», «Nyheter», «Sport», «Junior» og «Film» kan du filtrere slik at du bare viser innhold som er nedlastbart. Trykk på «Nedlastbart» ved siden av «Anbefalt» og «A–å». Denne listen viser alle programmer og serier som har en eller flere nedlastbare videoer.

Hvor mange videoer kan jeg laste ned?

Du kan laste ned så mange videoer du vil, men ikke ha flere enn 30 videoer i appen til enhver tid. Du kan laste ned samme video maksimalt to ganger.

Hvor lenge kan jeg beholde det jeg har lastet ned?

Du kan beholde hver enkelt video i 30 dager fra du laster den ned, og 48 timer fra du begynner å spille den av første gang.

Hvor stor plass tar videoene på telefonen min?

Hver time med video tar opp cirka 1 GB lagringsplass. Når du trykker på ikonet for å laste ned en video, vises filstørrelsen i bekreftelsesboksen.

Hvordan finner jeg tilbake til det jeg har lastet ned?

I menyen til venstre ligger et valg som heter «Mine nedlastinger». Trykk på dette for å komme til listen over alle videoer du har lastet ned. Trykk inn på hver enkelt episode for å spille av eller slette, eller bruk «Rediger»-knappen oppe i høyre hjørne for å markere flere videoer og slette disse.

Kan jeg se innhold jeg har lastet ned i utlandet?

Ja, du kan se alt innhold du har på «Mine nedlastinger», uavhengig av hvor du befinner deg i verden. Merk at hvis du har lastet ned en serie som vi ikke har rettigheter til utenfor Norge, vil du ikke få tilgang til denne hvis du går inn på programsiden i appen. Du vil da kun kunne se innholdet via «Mine nedlastinger». Du vil ikke kunne laste ned innhold som ikke er tilgjengelig utenfor Norge når du befinner deg utenfor Norge.