Problemer med innhold offline

Om du opplever problemer med å laste ned programmer, eller spille av innhold mens du er offline, så har vi noen tips som forhåpentligvis løser dette.

Nedlasting

Om du ikke får lastet ned innhold, så har vi et par forslag til løsning:

• Test flere episoder, gjerne fra forskjellige programmer og sesonger.
  • Gjelder det kun enkelte episoder, eller èn sesong, så meld dem gjerne inn til oss.
  • Gjelder det alt innhold, så sjekk om det er tilgjengelige oppdateringer av TV 2 Play-appen, og om det er tilgjengelige programvareoppdateringer på enheten. Dersom alt er oppdatert, bør du slette appen vår, og laste den ned på nytt.

Avspilling

Om det kommer opp feilmelding, så sjekk om det er tilgjengelige oppdateringer for TV 2 Play-appen eller programvare for din enhet.

Ta kontakt med oss om alt er oppdatert, og avspillingsproblemene fortsatt vedvarer.