Sport i opptak

All fotball og sport som sendes på TV 2, vil legges ut i opptak så snart arrangementet er ferdig. Unntaket er for Premier League, som du kan lese mer om lengre nede i artikkelen.

For lange sendinger, som for eksempel sykkelritt og sjakksendinger som varer i flerfoldige timer, vil det ta litt tid å få sendingen ut i opptak. Vi stanser innspilling etter arrangementsslutt, og etter dette lastes videofilen opp til TV 2 Play som et fullstendig opptak.

Premier League

Alle kamper som ikke blir vist direkte vil sendes senere på dagen i reprise på en av TV 2 Sport Premium sine kanaler. Du kan se sendeskjemaet til kanalene i vår TV-guide.

Det vil bli gjort et utvalg av rundens kamper tilgjengelig som opptak på TV 2 Play. Disse kampene blir lagt ut på TV 2 Play etter sperrefristen kl 23:00 på kampdagen.

TV 2 har rettigheter til å legge ut 29 av kampene et lag spiller i løpet av en sesong i opptak. Kampen er tilgjengelig fra den blir lagt ut og frem til neste runde starter, men ikke mer enn syv dager.

Tilgjengelighet for opptak

Det er ulik varighet på hvor lenge et opptak av sportsarrangement er tilgjengelig. Dette kommer an på våre rettigheter til den aktuelle ligaen eller arrangementet. Flere av sportsrettighetene våre tillater at vi har opptak tilgjengelig ut året, eller opp til flere år.

For Premier League er kamper tilgjengelig frem til neste runde starter, men ikke mer enn syv dager.