Om pakken: Champions League, La Liga, sport, film og serier

I sammenheng med nye rettigheter, introduserer vi en pakke for deg som vil få med deg sport, Champions League og La Liga. I tillegg får du tilgang til alt av filmer og serier.

Premier League er ikke inkludert i denne pakken.

Pakken koster kr 329/mnd eller kr 3290/år.

Det er også mulig å legge til tilleggsproduktet 4 skjermer. For informasjon rundt dette kan du lese mer her. Grunnet rettigheter går ikke fotball under 4 skjermer.

Sport som er inkludert i:

• UEFA Champions League (alle kamper)
  • La Liga (alle kamper)
  • FIFA VM-kvalifisering
  • UEFA Nations League
  • UEFA Privatlandskamper
  • MUTV
  • Håndball
  • Sykkel
  • Norsk ishockey
  • Norsk basket
  • Norsk volleyball
  • Poker
  • Sjakk
  • Vintersport

Inkluderte direktekanaler: TV 2, TV 2 Zebra, TV 2 Livsstil, TV 2 Nyhetskanalen, TV 2 Sport 1, TV 2 Sport 2, C More First, C More Hits, C More Stars og SF-kanalen