Premier League på TV 2 Play

Her har vi samlet informasjon om sending, rettigheter, tips til optimal kvalitet på sending, og annet praktisk vedrørende Premier League.

TV 2 får sende alle de 380 kampene fra Premier League i sesongen 2021/2022. Klikk her for å se en oversikt over de første kampene.

Hvordan se Premier League

Kamper du kan se direkte

Gå til tv2.no for å se oppdatert sendeskjema

Hvor mange kan se samtidig?

På grunn av rettigheter er ikke fotball (f.eks. Premier League og Champions League) inkludert i 4 skjermer. Premier League/fotball kan strømmes på 1 skjerm om gangen. Dette er begrenset per brukerkonto, og dersom flere ser på fotball samtidig vil du oppleve at avspilling avbrytes.
Om du har 4 skjermer inkludert i ditt abonnement, vil du kun kunne se fotball på 1 skjerm, og underholdningsinnhold/annen sport på inntil 3 andre skjermer samtidig.

Enhetsregistrering

Premier League-innhold krever enhetsregistrering på grunn av rettigheter.
Din enhet blir automatisk registrert når du spiller av Premier League-innhold, og blir liggende i enhetslisten inntil du eventuelt fjerner den.
Du finner oversikt og mer informasjon om dine registrerte enheter på tv2play.no -> Konto -> Enheter .

Les mer om enhetsregistrering i egen artikkel.

Pling under direktesendinger

16.00-kampen på lørdager som sendes gjennom henvisning går uten pling.

Kamper du kan se i opptak og reprise

Alle kamper som ikke blir vist direkte vil sendes senere på dagen i reprise på en av TV 2 Sport Premium sine kanaler. Du kan se sendeskjemaet til kanalene i vår TV-guide.

Nytt av sesongen 21/22 er at vi kan legge ut alle Premier League-kampene i opptak. Disse kampene blir lagt ut på TV 2 Play etter sperrefristen kl 23:00 på kampdagen. Kampen er tilgjengelig fra den blir lagt ut og frem til neste runde starter, men ikke mer enn syv dager.

Se Premier League i utlandet

Du kan se Premier League i hele EU/EØS så lenge du har verifisert mobilnummeret ditt og en norsk adresse på din brukerkonto.