Slik ser du Premier League på TV 2 Play

Her har vi samlet informasjon om sending, rettigheter, tips til optimal kvalitet på sending, og annet praktisk vedrørende Premier League.

Hvordan se Premier League

Kamper du kan se direkte

TV 2 viser flere kamper direkte i løpet av sesongen. På lørdager kl 16:00 kan TV 2 selv velge hvilken kamp som skal sendes. Øvrige kamper som vises er de som velges ut som TV-kamper i England. Den siste serierunden vises alle kampene direkte.

Gå til tv2.no for å se oppdatert sendeskjema

Hvor mange kan se samtidig?

På grunn av rettigheter er ikke fotball (f.eks. Premier League og Champions League) inkludert i 4 skjermer. Premier League/fotball kan strømmes på 1 skjerm om gangen. Dette er begrenset per brukerkonto, og dersom flere ser på fotball samtidig vil du oppleve at avspilling avbrytes.
Om du har 4 skjermer inkludert i ditt abonnement, vil du kun kunne se fotball på 1 skjerm, og underholdningsinnhold/annen sport på inntil 3 andre skjermer samtidig.

Enhetsregistrering

Premier League-innhold krever enhetsregistrering på grunn av rettigheter.
Din enhet blir automatisk registrert når du spiller av Premier League-innhold, og blir liggende i enhetslisten inntil du eventuelt fjerner den.
Du finner oversikt og mer informasjon om dine registrerte enheter på tv2play.no -> Konto -> Enheter .

Les mer om enhetsregistrering i egen artikkel.

Pling under direktesendinger

16.00-kampen på lørdager som sendes gjennom henvisning går uten pling.

Kamper du kan se i opptak og reprise

Alle kamper som ikke blir vist direkte vil sendes senere på dagen i reprise på en av TV 2 Sport Premium sine kanaler. Du kan se sendeskjemaet til kanalene i vår TV-guide.

Det vil bli gjort et utvalg av rundens kamper tilgjengelig som opptak på TV 2 Play. Disse kampene blir lagt ut på TV 2 Play etter sperrefristen kl 23:00 på kampdagen.

TV 2 har rettigheter til å legge ut 29 av kampene et lag spiller i løpet av en sesong i opptak. Kampen er tilgjengelig fra den blir lagt ut og frem til neste runde starter, men ikke mer enn syv dager.

Se Premier League i utlandet

Du kan se Premier League i hele EU/EØS så lenge du har verifisert mobilnummeret ditt og en norsk adresse på din brukerkonto.

Hvorfor ikke alle kampene blir vist på TV 2 Play

Foran sesongen 2013/2014 innførte Premier League begrensninger i tilbudet til rettighetshavere i hele Europa. TV 2 og de andre rettighetshaverne må følge samme skjema som TV-kampene i England, og kan ikke vise mer enn en kamp om gangen. I tillegg kan TV 2 legge ut maks 29 kamper fra hvert lag i opptak. Dette er regler som er bestemt av Premier League og er utenfor TV 2 sin kontroll.

Fra og med sesongen 2019/2020 viser vi totalt 245 kamper og siste serierunde vises samtlige 10 kamper.