Riks-TV: TV 2 Play inkludert i Sport Premium

Om du har RiksTV sitt Sport Premium-abonnement for lineær-TV, får du nå full tilgang til TV 2 Play inkludert!

Total-abonnementet kan aktiveres via MinSide på RiksTV.no.

Har du eksisterende brukerkonto hos TV 2 Play, må du avslutte eventuelt eksisterende abonnement, samt at din konto hos RiksTV og TV 2 Play må være sammenkoblet. Dette gjøres via RiksTV sine nettsider.

Om det er registrert forskjellig e-postadresse hos RiksTV og TV 2 Play, vil RiksTV opprette nytt abonnement på TV 2 Play på e-postadressen registrert hos RiksTV. Vær obs på at dette kan føre til aktivt abonnement på to forskjellige e-poster. Ta kontakt med oss om du er usikker på dette.

Tilgang i Total-pakken

Total inkluderer alt innhold på TV 2 Play. Med denne pakken får du et stort utvalg av serier og nye filmer hver måned. Alt av sport, nyheter, barnas favoritter og TV 2s direktekanaler* er inkludert. Gjelder i Norge og EU/EØS.

Last ned utvalgt innhold for å se uten nettilgang.

Denne pakken gir også mulighet til å spille av innhold på opptil 4 skjermer samtidig.

På grunn av rettigheter er fotball (f.eks. Premier League og Champions League) ikke inkludert i 4 skjermer.

Du kan se utvalgte fotballkamper i 4K. Dette vil vi oppdatere mer om i 4K-artiklene, som du finner her på hjelpesidene.

* Inkluderte direktekanaler: TV 2, TV 2 Zebra, TV 2 Livsstil, TV 2 Nyhetskanalen, TV 2 Sport 1, TV 2 Sport 2, TV 2 Sport Premium, TV 2 Sport Premium 2, C More First, C More Hits, C More Stars og SF-kanalen.