Spoling og pause ved avspilling

På tv2play.no og i TV 2 Play-appen, kan du ta pause og spole når du spiller av vårt innhold. I appene vil du kunne få frem knapper for spoling, pause, samt tidslinje, ved å trykke i videovinduet (touchscreen), samt for TV-enheter bruke piltaster eller trykke OK med fjernkontroll.

Du kan spole ubegrenset for innhold som ikke er direktesendt. Her er oversikt over spolingsfunksjonalitet på ulike enheter:

Spole tilbake på direktekanalene

• Alle enheter, med unntak av med Chromecast. Vi jobber med å få på plass denne funksjonaliteten for Chromecast.

Spoling tilbake i livesendinger

Alle enheter, med unntak av Chromecast, LG TV og Samsung TV.

For LG TV og Samsung TV vil mange av våre livesendinger også sendes på en direktekanal. For å spole anbefaler vi da at du går via Meny -> Kanaler -> Velger aktuell kanal.

Du kan pause direktesendte eventer (sport, Skal vi danse, osv.), men merk at etter en tid etter sendeslutt, så vil sendingen fjernes for å legges ut på nytt i opptak. Når dette skjer blir du kastet ut av sendingen dersom du fortsatt har sending satt på pause.

Spole 3 timer tilbake i tid for direktesending

• Apple TV
  • Android og Android TV

Spoling i direktesending på iPhone / iPad

Trykk først hvor som helst i videovinduet, og knapp for pause og spoling kommer frem. For å spole, dra fingeren over tidslinjen. Du kan også trykke på knappen med rund pil, for å hoppe tilbake til starten av nåværende program.

Spoling i direktesending på Samsung TV / LG TV

Her sendes en fotballkamp, og spolefunksjon finner du ved å gå til Meny -> Kanaler -> Aktuell kanal kampen sendes på.