Slik ser du TV 2 Play på stor skjerm

Du finner TV 2 Play som egen app på Apple TV, Samsung Smart-TV, LG Smart-TV, Android TV, samt at vi har støtte for Chromecast. På den måten kan du se sport, Modern Family, Home and Away og alle de andre seriene og underholdningsprogrammene du kjenner fra tv2play.no på den store skjermen.

Apple TV

Apple TV 4

Søk opp TV 2 Play i App store og last ned appen.

Apple TV 3

Du finner appen vår på hjemskjermen på boksen din. Hvis du ikke finner TV 2 Play her, må du oppdatere programvaren på boksen din.

Slik gjør du det:

1. Gå til innstillinger
  2. Velg Generelt og deretter Programvareoppdateringer
  3. Oppdater programvare
  4. Gå tilbake til hjem-skjermen, nå skal TV 2 Play være tilgjengelig.

Det er også mulighet for å overføre bildet fra iPad eller iPhone via AirPlay.

Android TV

TV 2 Play-appen er tilgjengelig på Android TV. Android TV tilbys på et stort utvalg enheter, slik som Sony SmartTV, Philips SmartTV, TCL, Xiaomi Mi Box og Nvidia Shield. Appen er også tilgjengelig på den nye Get-boksen og Telenor-boksen som har Android som operativsystem.

Applikasjonen kan lastes ned via Google Play Store.

Samsung Smart TV

TV 2 Play er tilgjengelig på Samsungs Smart TV-modeller fra 2016 og oppover. Søk etter «TV 2 Play» i Smart Hub/Samsung Apps.

LG Smart TV

TV 2 Play er tilgjengelig på LG SmartTV-modeller fra 2016 og oppover.

Applikasjonen kan du enkelt laste ned fra LG store ved å søke på «TV 2 Play».

Chromecast

Du kan «caste» TV 2 Play fra din mobil-enhet eller datamaskin til storskjermen med 2. generasjon Chromecast og oppover.

Slik gjør du:

1. Koble PC/Mac/Android-enhet til samme trådløse nettverk som Chromecast.
  2. Hvis du bruker Google Chrome på PC/Mac må du installere utvidelsen Google Cast. Hvis du bruker Android-appen, dukker Chromecast-ikonet opp i spilleren av seg selv.
  3. Finn programmet du vil se, trykk på Chromecast-ikonet i avspilleren, og velg din Chromecast i listen.

PC/Mac

Du kan overføre TV 2 Play til fullskjerm på TV fra en datamaskin.

Bruker du TV 2 Play på PC eller Mac er HDMI å anbefale. HDMI-kabler overfører lyd- og bildesignaler sammen, noe som gir den desidert beste tv-opplevelsen. De fleste nyere maskiner og tv-apparater har HDMI-porter. Kabler får du kjøpt hos forhandlere av TV- og datautstyr.

Dersom den eksterne skjermen ikke dukker opp automatisk på pc-en din etter tilkobling, kan du koble til via skjerminnstillinger. På Windows-maskiner finner du innstillingene under Kontrollpanel, eller ved å høyreklikke på skrivebordet.

Windows

1. Gå til Kontrollpanel
  2. Velg Skjerm-innstillinger
  3. Klikk på skjerm nr. 2, velg «Utvid skjerm»

Du kan også trykke Windows-tast + P og velge «Utvid»

Mac

1. Koble til Mac’en til TV’en.
2. Gå til Programmer – Systemvalg – Skjerm
3. Kryss av for «Like skjermer»

Om du er usikker på hvilket utstyr som passer for din maskin og TV så kan du få hjelp og mer informasjon hos din leverandør av TV- og datautstyr.