TV 2 Play via Strim

TV 2 Play + Strim = Sant.

TV 2 ønsker å være der folk er til enhver tid, og Strim vil nå inkludere TV 2 Play.

Få tilgang

Tilgang må kjøpes via Strim sine nettsider. Du logger inn på din konto hos dem, og aktiverer tilgang.

Følgende pakker tilbys i grunnpakken:

• Strim Mye gir tilgang til Film og serier (med reklame)
  • Strim Mye+Sport gir tilgang til Film og serier (med reklame)
  • Strim Mest gir tilgang til Film og serier
  • Strim Mest+Sport gir tilgang til Film og serier

Har du eksisterende abonnement på TV 2 Play, må dette være avsluttet og utløpt før tilgang kjøpes via Strim.

Registrering og sammenkobling av konti

Du registrerer en konto hos Strim.

Om du allerede har en konto registrert hos TV 2 Play, må du koble kontoene. Dette gjøres via Strim sine nettsider.

Om det er registrert forskjellig e-postadresse hos Strim og TV 2 Play, vil Strim opprette nytt abonnement på TV 2 Play på e-postadressen registrert hos Strim. Vær obs på at dette kan føre til aktivt abonnement på to forskjellige e-poster. Ta kontakt med oss om du er usikker på dette.

Oppgradering av pakke

Når du har fått tilgang til TV 2 Play via Strim, kan du gjøre endringer og oppgraderinger på TV 2 Play sine nettsider. Du kan oppgradere til følgende:

• 4 skjermer (tillater 4 samtidige avspillinger)
  • Film og serier uten reklame
  • Sport, film og serier
  • Premier League og sport
  • Total

Endringene gjøres på din konto på tv2play.no.

Endring og stopp av abonnement

Ditt abonnement må stoppes hos Strim.