Slå på/av undertekst for Chromecast

Denne artikkelen viser fremgangsmåte for å skru på/av tekst når du caster. Når du lagrer innstillinger for tekst, vil dette være standard helt til du igjen endrer valg i menyen.

Start innholdet du ønsker å se på TV 2 Play. Spill av videoen, og cast til din TV.

iPhone/iPad

Velg først en episode du vil spille av. Start avspilling, og trykk opp menyen fra videospilleren som ligger nederst i vinduet.

Trykk på CC-knappen. Meny for Undertekst vil dukke opp. Velg Ingen for å slå av tekst, og Norsk for å slå på tekst. Trykk så Ferdig for å legge ned menyen og spille av video igjen.

Android

Start avspilling av en episode, og trykk opp menyen fra videospilleren som ligger nederst i vinduet.

Trykk på CC-knappen på skjermen. Meny for Undertekster vises. Velg Ingen for å slå av tekst, og velg Norsk for å slå på tekst. Trykk så Ok for å lagre innstillingene og legge ned menyen igjen.