Melding om at du mangler tilgang

Sjekk at abonnementet ditt fortsatt er gyldig. Dette gjør du ved å logge inn på tv2play.no, altså i nettleser. Gå til Min konto -> Mine abonnement og kjøp.

Dersom abonnementet ditt ikke vises i kjøpsoversikten, kan det hende kjøpet er registrert på en annen brukerkonto. Sjekk om du har registrert deg flere ganger på TV 2 Play med forskjellige e-postadresser.

Om du er usikker på hvor abonnementet ditt er registrert, kan du kontakte oss. Legg da gjerne ved de seks første og fire siste sifrene i kortnummer du har benyttet, samt utløpsdato på dette og hvilket abonnement som er kjøpt.