Til forsiden

Hjelp til å stemme på The Voice

Her får du svar på ofte stilte spørsmål om det å stemme på The Voice, og hjelp til tekniske utfordringer som kan oppstå.

Dommerne og programleder i The VoiceDommerne og programleder i The Voice
Foto: TV 2

Når sendingen er i gang kan du stemme gratis på TV2.no eller via sms.

Husk at du ikke kan stemme under nyhetssendingen mellom de to delene av programmet. Har du startet programmet litt senere enn det begynte, må du derfor passe på at du stemmer i tide.

Du kan stemme gratis opp til 3 ganger på TV2.no

Logg inn med TV 2-kontoen din, som er den samme som du bruker på alle TV 2 sine plattformer.

Det er tre stemmer per TV 2-konto. Dersom en av profilene allerede har stemt tre ganger kan ikke andre stemme.

Alternativt kan du opprette en egen TV 2-konto som du bruker for å stemme.

Klikk her for å lage en gratis TV 2-konto.

Her har vi samlet en del tips når du ikke får logget inn.

Dersom det ikke løser seg anbefaler vi at du tar kontakt med kundeservice via chat.

Dersom du får feilmeldingen Innlogging feilet, sjekk om passordet er riktig når du forsøker å logge inn kan du prøve dette:

• Undersøk at passordet er stavet riktig og at "Caps Lock" på tastaturet ikke er på. Da blir bokstavene store.
  • Undersøk at e-postadressen er stavet riktig, og at det for eksempel ikke står kommategn der det skal være punktum.
  • Kan det være at du har brukt en annen e-postadresse enn du tror? Prøv gjerne med andre e-postadresser du kan ha brukt. Du kan bytte e-postadresse etter du er logget inn om det viser seg at du har brukt en annen en du kunne tenkt deg.

Skriv inn e-postadressen din, og klikk på knappen Gå videre. Under knappen Logg inn kan du klikke på Har du glemt passordet ditt? Klikk på Send og du vil motta en e-post med en lenke hvor du kan bytte passord. Dersom du ikke mottar e-posten i innboks eller søppelposten kan dette tyde på at du har brukt en annen e-postadresse hos oss. Da kan du gjenta de samme stegene med en annen e-postadresse.

Dersom du ikke husker hvilken e-postadresse du har brukt kan kundeservice hjelpe deg. Vi kan kun oppgi hvilken e-postadresse som er brukt dersom brukerkontoen står i ditt eget navn.

Send SMS til 26700 med deltakernummeret du ser på skjermen.

Hver stemme koster 5 kr.

Legg merke til at det i enkelte tilfeller vil ta lengre tid enn vanlig før du får en bekreftelse på stemmen din. Du trenger derfor ikke å sende ny SMS om du ikke får bekreftelsen raskt.

Dersom bekreftelsen kommer sent er den fortsatt registrert om det står Takk for din stemme.

Du kan stemme så mange ganger du ønsker, men legg merke til at telefonoperatørene har satt en grense på maks 5000 kr.

Du kan ikke stemme via SMS om du har sperret for innholdstjenester hos telefonoperatøren din.