Til forsiden

Hvordan kan du se TV 2 Play?

Se TV 2 Play i appen på TV-en

Samsung Smart TVLG Smart TVAndroid TV

TV 2 Play er tilgjengelig på Samsungs Smart TV fra 2017 og nyere.

Du laster ned TV 2 Play-appen ved å gå til Smart Hub eller Samsung Apps.

TV-boks fra TV-leverandør

TV 2 Play ligger forhåndsinstallert på flere TV-bokser. Klikk på din TV-leverandør under for mer informasjon om tilgang. Du kan logge inn på TV-boksen både med en pakke fra TV-leverandøren og med en pakke kjøpt direkte fra TV 2 Play.

AllenteAltibox logoAltiboxRiksTV logoRiksTVStrim logoStrimTelenorTelia

Se TV 2 Play på bærbare skjermer

Last ned appen på mobilen eller nettbrettet ditt.

Minstekravet for TV 2 Play-appen er iOS 15. Du kan se hvilken versjon av iOS du har ved å gå inn på appen Innstillinger og så velge Generelt og Oppdatering.

Du kan også laste ned innhold og se det i opptak når du er uten nettilgang.

Se på TV 2 Play på TV-en med tilleggsutstyr

TV 2 Play har støtte for Apple TV 4, og Apple TV 4K.

Dersom appen ikke er forhåndsinstallert kan du søke opp TV 2 Play i AppStore og laste den ned.

Vil du kjøpe eller leie en film? Det gjør du i en nettleser før du kan se den på Apple-TV.

Bruk Chromecast for å se TV 2 Play på TV-en

TV 2 Play kan castes med alle generasjoner av Chromecast som er for salg. I tillegg kan du bruke generasjon 1.

Legg merke til at Google har lagt ned støtten for generasjon 1. De oppgir at brukere derfor kan oppleve redusert ytelse.

Alltid noe å se - der du er